Absoluut de grootste waterbedden specialist van Nederland!

In onze showroom te Utrecht van ruim 350m2 staan maar liefst 20 waterbedden. Nergens in Nederland vindt u zo’n uitgebreide collectie waterbedden onder één dak. Dus als u, uw waterbed niet bij ons vindt, dan vindt u hem nergens! U vindt onze showroom langs de A2, op steenworpafstand van de IKEA. Een waterbed kopen? Dat doet u dus bij Waterbeddenmarkt.nl. Ook voor bijpassende accessoires zoals een hoeslaken voor een waterbed of een watermatras.

U vindt ons aan de Nieuw Amsterdamlaan 19 te Utrecht

NIEUW: Waterbeddenmarkt.nl nu ook in DEN HAAG!

Op steenworp afstand van de A4 en A13 bevindt zich onze nieuwe showroom te Den Haag in Winkelcentrum Ypenburg. Voor de showroom bevindt zich veel parkeergelegenheid. Niet in het bezit van een auto? Een tramhalte voor de deur en op loopafstand een treinstation zorgen er voor dat dit geen probleem is. U kunt bij ons terecht voor een professioneel advies op het gebied van waterbedden, maar ook accessoires en prachtig beddengoed.

U vindt ons op de Vuursteen 8 te Den Haag

Waterbed kopen: ruime keuze en altijd voordelig

Bij ons vindt u uitsluitend waterbedden, want je bent een waterbeddenspecialist of je bent het niet. En wij verzekeren u, wij zijn het voor de volle 100%! U vindt bij ons de volgende 4 merken: Alivio, Cascade, Profine en Stretch-top waterbedden. Maar niet alleen dit uitgebreide assortiment maakt een bezoek aan onze showroom meer dan de moeite waard, ook prijs technisch maken wij het zeer aantrekkelijk voor u! Dus staat u op het punt om een waterbed te kopen? Kom dan naar één van onze showrooms en leg uw beste offerte bij ons op tafel, wij doen u altijd een beter aanbod! Kom snel langs en overtuig uzelf…

WaterzakkenWaterzakken &>

Hardside waterzakken en Softside waterzakken van Lunarest en Poseidon.

WaterbeddenWaterbedden &>

Hier vindt u waterbedden van o.a. Alivio, Baltimore, Cascade tegen zéér scherpe pijzen.

TextielTextiel &>

Hier vindt u goedkope onderdekens, hoeslakens, tijken, moltons en dekbedovertrekken

Onderhoud en onderdelenOnderhoud en onderdelen &>

Hier vind u alle producten die u nodig heeft om uw waterbed in topconditie te houden, zoals conditioner, ontluchtingspompje en plaksetje.